fbpx

5 nieuwe steden en gemeenten gebruiken Arinto in 2020

Sinds de start van het jaar zijn maar liefst 5 nieuwe steden en gemeenten beginnen werken met Arinto. Als gevolg van onze uitstekende samenwerking met TOPdesk kunnen we met onze Citizen Support de planning van jouw stad of gemeente upgraden naar een planning die anticipeert en optimaliseert.

Arinto, de schakel tussen burgermelding en planning

Geïntegreerd, efficiënt, laagdrempelig.

Vandaag kunnen inwoners op verschillende manieren meldingen doorgeven aan het gemeentebestuur. Deze burgermeldingen kunnen via de klassieke weg doorgegeven worden. Denk maar aan een melding in het gemeentehuis, een telefoontje of een brief. Steeds vaker zijn deze meldingen echter digitaal. Dat op zich is absoluut geen minpunt, want dit verlaagt de drempel voor inwoners om te melden wat niet helemaal goed loopt. Gemeenten moeten weliswaar klaar zijn om deze grote instroom op te vangen en optimaal te behandelen, en daar loopt het regelmatig al eens mis.

Daarom vinden steeds meer steden en gemeenten de weg naar Arinto. Dankzij Arinto komen burgermeldingen in één centraal systeem binnen, waaruit alle noodzakelijk interventies geregisseerd worden. Vervolgens kan er onmiddellijk teruggekoppeld worden naar de burger die de melding maakte. De tijdsregistratie verhoogt de transparantie naar de schepenen en diensthoofden toe. Problemen en tekorten van materieel en personeel zullen sneller aan de oppervlakte komen, en verholpen worden.

Arinto: dé planningstool voor
steden en gemeenten

Is ook jouw gemeente op zoek naar een optimalisatie van de planning en communicatie? Ontdek de vele voordelen van Arinto:

Totaalplanning in 1 tool: personeel, taken én projecten

Centraal (toegankelijk) overzicht

Efficiënter werken dankzij digitalisering en automatisering

Snellere afhandeling van burgermeldingen

Terugkoppeling van uitvoerder naar planner en burger

Betere inzage in kosten, investeringen en planning

Mogelijkheid tot nacalculatie