fbpx

Batenburg kiest voor Arinto Planning

De Rotterdamse technisch dienstverlener Batenburg heeft beslist de planning van zijn IT-departement te optimaliseren met Arinto. De keuze voor Arinto als intelligente planningstool past naadloos in het DNA van Batenburg: “Smarter Focus. Brighter Tomorrow.”

Batenburg Techniek werkt in het hart van de smart industry, en richt zich op het slimmer, veiliger en duurzamer maken van de industrie en infrastructuur. Elke dag opnieuw geven meer dan 1000 specialisten het beste van zichzelf om klanten te ondersteunen. Het optimaliseren van al deze processen was voor Batenburg van cruciaal belang. Zij waren voor hun interne IT-dienst nadrukkelijk op zoek naar een planningstool die niet alleen overzichtelijk en makkelijk te gebruiken is, maar die ook rekening kan houden met meerdere randvoorwaarden van een opdracht. De beschikbaarheid van een medewerker en de urgentie van de opdracht zijn daar enkele voorbeelden van.

Arinto gaat verder dan andere oplossingen.

Klanten als Batenburg zijn perfecte voorbeelden die aantonen hoe specifiek Arinto kan worden ingezet. Als een planning zeer complex wordt omdat er met uiteenlopende vereisten moet rekening gehouden worden bereiken veel toepassingen vaak hun limiet.

Een optimale planning ligt aan de basis van een bedrijf dat het beschikbare personeel zo efficiënt mogelijk inzet. Dit bespaart tijd en kosten die men vaak wilt vermijden. Anderzijds verbetert een optimale planning de interne communicatie tussen collega’s en andere departementen.”

Meer info over de toegevoegde waarde van Arinto voor Batenburg wordt later in dit traject toegevoegd in de officiële case.

Hoe kunnen wij jou helpen?

Beter plannen is beter werken. Kunnen we daarbij helpen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking. We lichten graag toe wat een optimale planning voor jouw bedrijf zal betekenen.