fbpx
Planning Steden en Gemeenten - Perform Optimal - Arinto - Optimaliseer uw personeel, materieel en materiaal

5 nieuwe steden en gemeenten gebruiken Arinto in 2020

Sinds de start van het jaar zijn maar liefst 5 nieuwe steden en gemeenten beginnen werken met Arinto. Als gevolg van onze uitstekende samenwerking met TOPdesk kunnen we met onze Citizen Support de planning van jouw stad of gemeente upgraden naar een planning die anticipeert en optimaliseert.

Arinto, de schakel tussen burgermelding en planning

Geïntegreerd, efficiënt, laagdrempelig.

Vandaag kunnen inwoners op verschillende manieren meldingen doorgeven aan het gemeentebestuur. Deze burgermeldingen kunnen via de klassieke weg doorgegeven worden. Denk maar aan een melding in het gemeentehuis, een telefoontje of een brief. Steeds vaker zijn deze meldingen echter digitaal. Dat op zich is absoluut geen minpunt, want dit verlaagt de drempel voor inwoners om te melden wat niet helemaal goed loopt. Gemeenten moeten weliswaar klaar zijn om deze grote instroom op te vangen en optimaal te behandelen, en daar loopt het regelmatig al eens mis.

Daarom vinden steeds meer steden en gemeenten de weg naar Arinto. Dankzij Arinto komen burgermeldingen in één centraal systeem binnen, waaruit alle noodzakelijk interventies geregisseerd worden. Vervolgens kan er onmiddellijk teruggekoppeld worden naar de burger die de melding maakte. De tijdsregistratie verhoogt de transparantie naar de schepenen en diensthoofden toe. Problemen en tekorten van materieel en personeel zullen sneller aan de oppervlakte komen, en verholpen worden.

Meer weten over de voordelen van Arinto voor uw bedrijf? Neem snel contact met ons op.